Hoor meer over JewelEar

Sinds 2012 de best mogelijke hooroplossingen

JewelEar is opgericht in 2012 door Eline Ruiter.

Eline is opgeleid tot logopedist, met als specialisatie het gehoor. Daarna heeft zij de opleiding tot audicien gevolgd. Tegenwoordig is Eline verbonden als assessor aan de audiciensopleiding en neemt bekwaamheidsproeven van aanstaande audiciens af.

Eline heeft jarenlange ervaring als audicien en leidinggevende bij verschillende audiciensketens. Na verloop van tijd zag ze steeds meer in wat de knelpunten zijn in het audicienswerk en besloot haar eigen bedrijf te beginnen om deze inzichten zo goed mogelijk uit te kunnen voeren.

Zo is JewelEar geworden tot wat het nu is: een kleinschalig bedrijf met locaties in  Gouda, Nootdorp, Voorburg, Bodegraven en Schoonhoven. JewelEar levert hooroplossingen met een hoge standaard in de hoorzorg. JewelEar is een  audiciensbedrijf waar je gehoord wordt.

JewelEar is een onafhankelijk, zelfstandig audiciensbedrijf. Wij horen niet bij een keten, investeerder of leverancier. Daardoor kunnen we zelf bepalen hoe we ons werk doen. Je hebt niet te maken met managers, callcenters, marketingafdelingen en dergelijke. 

Zo hebben we meer tijd per klant. Meer tijd voor en aandachtig kunnen luisteren naar de klant geeft ons de mogelijkheid om tot het best mogelijke resultaat te komen.

We kunnen alle merken hoortoestellen leveren. We zijn niet gebonden aan quota, je hoeft dus niet zo veel als mogelijk een bepaald merk hoortoestel aan te meten, maar kijkt wat het beste voor de klant is.

Door de jaren heen heeft JewelEar een goede naam opgebouwd. De hoge standaard van de audiciens en hun werk is bekend bij de klanten, kno-artsen en audiologische centra.

De werkwijze en omgang met klanten en collega’s zorgen voor een klimaat waarin de beste resultaten worden behaald.

De audiciens kunnen zich bij JewelEar specialiseren. Zo zijn we onder meer Lyric specialist.

Wil je ook bij JewelEar horen?

vacature audicien

 

Je bent de professionele audicien.

Je wilt met tijd en aandacht voor de klant kunnen werken.

Je wilt je kennis en ervaring echt kunnen gebruiken.

Je wilt kunnen werken met alle A-merk hoortoestellen.

Je wilt werken met zekerheid en mogelijkheden om je te specialiseren.

audicien
Hoortest bij de audicien van JewelEar

vacature leerling audicien

 

Je bent geïnteresseerd in medische zorg én techniek.

Je wilt het verschil kunnen maken voor mensen en hebt een luisterend oor.

Je wilt een nieuw vak leren.

Leer het vak van audicien met een goede opleiding én in de praktijk, met daadwerkelijke ondersteuning van de beste, vooraanstaande audiciens.

leerling audicien

vacature Allround assistent

 

Je bent geïnteresseerd in medische zorg én administratie.

Je wilt het verschil kunnen maken voor mensen en hebt een luisterend oor.

Je bent het eerste aanspreekpunt voor mensen en houdt het overzicht.

Je wilt werken bij een klein bedrijf met zekerheid en mogelijkheden hebben om te groeien.

allround assistent

 

Zekerheid & ontwikkeling

 

Bij JewelEar is er ruimte om te komen werken in een stabiel bedrijf, waar aandacht is voor de klant en voor jouw ontwikkeling.

 

In deze tijd lijken er overal personeelstekorten te zijn. Ook in de audiciensbranche beginnen we te zien dat bedrijven moeite hebben hun personeelsbestand op sterkte te houden. Vestigingen moeten deels, tijdelijk of geheel sluiten. Misschien speelt dit ook bij jouw vestiging en ben je niet meer zeker van óf en waar je kunt werken.

 

Je wilt een goed salaris ook écht verdienen. Geld speelt zeker een rol, je moet immers in je levensonderhoud kunnen voorzien, maar alleen geld verdienen is niet bevredigend. Werken moet geen sleur zijn, maar betekenisvol voor jezelf en de klant. Je werkt het liefst in een omgeving waar je er toe doet, die jou stimuleert en die jij kan stimuleren. Leg gerust je wensen op tafel. Wij bieden je graag een werkomgeving waarin jij op jouw niveau wordt aangesproken. 

 

JewelEar is een klein audiciensbedrijf, dat al ruim tien jaar een stabiele zekerheid is voor de teamleden en hun klanten. Teamleden kunnen zich volop ontwikkelen in hun vak en hun kennis en ervaring toepassen in hun werk.